Menu ☰ Woongenootschap Het Rotterdams Het Rotterdams
Woongenootschap
Word lid!

Meedoen

Wil je meedenken? Kom naar onze informatietafels!

Afgelopen zomer hebben we informatietafels georganiseerd voor geïnteresseerden en toekomstige leden. Hier gaan we mee door. Tijdens de informatietafels geven we informatie, maar tegelijkertijd willen wij ook van je horen wat jouw ideeën en wensen zijn. Heb je specifieke vragen over het lidmaatschap, het woonprogramma, de financiën of heb je meer algemene vragen? Meld je dan aan voor een informatietafel. Bij meerdere aanmeldingen gaan we nieuwe informatietafels organiseren.

19 februari eerste ledenbijeenkomst

Op 19 februari organiseren we een ledenbijeenkomst. Hiervoor zijn de uitnodigen al verzonden. Wil je lid worden en is de laatste stap het terug sturen van de toetredingsovereenkomst? Twijfel niet langer en stuur ‘m op en dan zien we je hopelijk ook de 19e! Leden kunnen zich hier aanmelden.

Informatietafel 20 februari

Op 20 februari organiseren wij weer een informatietafel. Dit keer over de stand van de projecten Lloydpier en Crooswijk. Aan een infotafel kunnen maximaal 10 mensen meedoen, zodat we goed met elkaar in gesprek kunnen gaan. Vol = vol. Bij grote belangstelling zullen wij meer infotafels organiseren. Meld je hier aan.

Heb je behoefte aan een informatietafel over een ander onderwerp (financiën, de overeenkomsten, of een algemene toelichting op wat Het Rotterdams Woongenootschap is). Geef dat hier aan, dan nemen we hierover contact met je op om dit te organiseren.

Een Keukentafelgesprek over HRW bij jou thuis?

Een coöperatie begint bij haar leden. Hoe meer leden, hoe meer woningen we kunnen realiseren met een betaalbare huur. Maar we beseffen ons dat het geen simpel verhaal is! Persoonlijk contact is belangrijk om enthousiastelingen ook echt lid te maken. Daarvoor is de keukentafel de beste plek. Als jij minimaal vijf enthousiaste twijfelaars uit je eigen kring bijeenbrengt rond jouw keukentafel, zorgen wij dat er iemand vanuit het bestuur of de initiatiefnemers aanschuift om alle vragen te beantwoorden. Geïnteresseerd? Stuur een mail en we nemen contact met je op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Schrijf je in!

Wil je meedoen? Word lid!

Lid worden