Menu ☰ Woongenootschap Het Rotterdams Het Rotterdams
Woongenootschap
Word lid!

Tijdlijn tot 2021

We koersen op een oplevering in 2021. Daarvoor zetten we mijlpalen uit in de tijd. En kijken we terug naar wat er al is gedaan.

4 december: “ontwerpen op de keukentafel”

Het is zover: graag nodigen wij je uit voor een informeel en open moment rond de ontwerpen! Op dinsdag 4 december organiseren we een moment “aan de keukentafel” om met de architect Ninke Happel en het bestuur van het HRW door de actuele stand van de plannen te bladeren. Hoe krijgen onze ambities concreet vorm? We doen dit met name […]

Bekijk bericht

Start inschrijving leden Het Rotterdams Woongenootschap

Zaterdag 15 september start de leden inschrijving van Het Rotterdams Woongenootschap. Graag nodigen we je uit om bij dit historische en feestelijke moment aanwezig te zijn! Als je je ter plekke wilt inschrijven dan kan dat natuurlijk ook. We zetten de volgende stap in de realisatie van ons ideaal naar betaalbare, kwalitatieve en duurzame woningen […]

Bekijk bericht

Infotafels

Infotafels: antwoorden en inspraak voor geïnteresseerden

De komende tijd werken we hard verder aan de realisatie van ons ideaal. We doen dat graag samen met geïnteresseerden en toekomstige leden. Heb je specifieke vragen over het lidmaatschap, het woonprogramma of de financiën? Schrijf je dan in voor onze informatietafels!

Bekijk bericht

HRW-bijeenkomst op 23 mei

Het Rotterdams Woongenootschap kan van start op de Lloydpier met de realisatie van een ideaal! Samen met de (toekomstige) leden bepalen we de exacte invulling ervan. Wil jij betrokken zijn vanaf het begin? Kom dan naar de volgende informatiebijeenkomst op 23 mei aanstaande!

Bekijk bericht

Gemeente Rotterdam stelt grond op Lloydpier beschikbaar voor bouw HRW

De grondlocatie is bekend en wordt gepresenteerd. Op de Lloydpier stelt Gemeente Rotterdam grond beschikbaar voor Het Rotterdams Woongenootschap. Geïnspireerd op het succes van de ruim 250 gevestigde Zwitserse Genossenschaften, introduceert HRW als coöperatieve vereniging deze woonvorm nu ook in Rotterdam. In het Lloydkwartier worden maximaal vijftig gezinswoningen voor de middeninkomens opgeleverd.

Bekijk bericht

Stadmakerscongres 2017

Het Rotterdams Woongenootschap is in z’n eerste vorm gelanceerd door Peter Kuenzli en Ninke Happel op het Stadmakerscongres 2016. Een jaar later zijn we een heel stuk verder. Daarover vertellen we op het Stadmakerscongres 2017.

Bekijk bericht